31 січня 2022

День пам’яті героїв Крут

     29 січня – День пам’яті героїв Крут. Подвиг українських юнаків під Крутами, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії, як символ національної честі.

Вони – студенти, курсанти, школярі – виявилися у своєму патріотизмові вище за класові інтереси. Коли постала потреба - без вагань віддали молоде життя в ім'я волі свого народу. В масштабах всесвітньої історії ця битва зовсім невеличка. Вона не є зразком військового мистецтва. Ця битва – символ нескореного духу нашої нації.
    Нехай пам'ять про наших героїв, які загинули під Крутами, і про тих, хто загинув, захищаючи східні кордони в наш час, буде вічною. Їхній подвиг і зараз, коли над Україною нависла небезпека, повторюють сотні юнаків та дівчат.
    Ми знову обороняємо власну незалежність ціною людських жертв. Тож, герої Крут стали взірцем захисника Батьківщини - як і «кіборги» в новітній історії України.Пам'ять і шана ГЕРОЯМ!
    Історичний огляд підготували студенти 43 групи, керівник навчальної групи - Шмакова М.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Виконання Плану заходів Місячника захисних споруд цивільного захисту

     Зважаючи на реалії сьогодення, збереження здоров'я та життя здобувачів освіти та працівників  є основним пріоритетом в роботі будь-...