17 травня 2022

Благодійний захід для збору коштів на підтримку Захисників й Захисниць України та людей, які змушені були покинути свої домівки

    Велика справа розпочинається з ідеї. Шевченко Яна, випускниця коледжу 2019р., майстриня листівок, разом з Аліною Омельяненко, відомою фотографкою, запропонували координаційному центру волонтерів міста Олександрії провести благодійний захід для збору коштів на підтримку Захисників й Захисниць України та людей, які змушені були покинути свої домівки.
     До доброї справи були залучені: команда "Музичні снайпери" разом з Олександрійським педагогічним коледжем, які радували всіх своїм підготовленим концертом; @magic.page.store.2 , що пропонувала всім патріотичні листівки; пригощали всіх смачними десертами Ксенія Пихтіна з дочкою @velena_sweet; @albee.photo не залишила нікого без якісної фотографії; кожен мав можливість придбати сувенірну продукцію майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, а малюки - взяти участь у акції "Привітай солдата малюнком" та отримати іграшку у подарунок; дарував незабутні враження та емоції дует фокусників-ілюзіонистів із Харкова - Дивовижний Альберт.
     Хочемо окремо назвати поіменно тих, хто підготував концертну програму на 3 години яскравих емоцій: організатори - Андрієнко Аліна та Пуртов Микола, виконавці: викладачі коледжу - Нікітіна Марія, Волков Руслан, Богун Володимир; студенти коледжу - Зайцева Марина, Вовк Вікторія, Гапєєва Софія; друзі коледжу - Усова Альбіна, Баранова Дайана, Шпак Єгор, ансамбль "Криниченька"; ведуча заходу - Повстяна Валерія.
    Дякуємо організаторам та учасникам! Дякуємо нашим Захисникам, завдяки яким ми маємо можливість співати у центрі міста! Віримо у кожного з вас! Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів.
Все є і буде Україна!!!

Департамент освіти і науки Кіровоградської ОДА

Немає коментарів:

Дописати коментар

Виконання Плану заходів Місячника захисних споруд цивільного захисту

     Зважаючи на реалії сьогодення, збереження здоров'я та життя здобувачів освіти та працівників  є основним пріоритетом в роботі будь-...