11 листопада 2022

❕ОБЕРЕЖНО, ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНО!💥⚠️

❕ОБЕРЕЖНО, ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНО!💥⚠️
Проблема забруднення територій України вибухонебезпечними предметами вийшла на новий рівень загрози з початком повномасштабної війни в 2022 році. 
Розмінування та знешкодження таких предметів триватиме багато років. Відтак дорослим та дітям потрібно знати‼️ правила мінної безпеки: вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети, відрізняти попереджувальні знаки, знати правила поведінки та, головне, слідувати їм. На ці питання📋❔ отримали відповіді студенти Олександрійського педагогічного коледжу під час онлайн-заняття💻 з мінної безпеки «Обережно, вибухонебезпечно!⚠️», що відбулося 10 листопада. Протягом заняття, що модерувала Анастасія Євсейчик👩🏼‍🦱, учасники зустрілися з провідним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Олександрійського РУ ГУ ДСНС України в Кіровоградській області – Печеним Артемом.👨‍🚒 Присутні дізналися головні правила мінної безпеки та знання, як діяти при виявленні мін, вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.💥 (інформація – Центральна бібліотека Олександрійської міської ЦБС)

Департамент освіти і науки Кіровоградської ОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар

ДОПОМАГАЄМО БЕЗПРИТУЛЬНИМ ТВАРИНАМ

🆘«Допоможи безпритульним тваринам!» 🦮- саме з такою назвою організували акцію для допомоги  друзям нашим меншим працівники та здобувачі ос...