27 січня 2023

Участь в обласному національно-патріотичному конкурсі серед учнівської та студентської молоді до Дня Соборності України та Дня пам’яті Героїв Крут

        Підримайте наших студентів та їх конкурсні роботи, які беруть участь в обласному  національно-патріотичному конкурсі серед учнівської та студентської молоді до Дня Соборності України та Дня пам’яті Героїв Крут. 

Відеоекскурс «Серце Соборності» здобувачів освіти 211 (керівник проєкту Столяр Г.І.).  Мета відеоекскурсу полягає в розкритті поняття Соборності, формування якого починається з народження у родинному колі сім’ї, у стінах рідної школи, в історії свого міста, села до власного внеску у розвиток своєї Батьківщини.



   Історичне дослідження «За нашу кров! За нашу честь! За кривди нашому народу!» студентки 111 групи Горшкової Валерії  (керівники проєкту Гармаш О.М., Мендіковська Л.І.). Це біографічний та військово-політичний опис участі в подіях Української революції 1917-1921 років нашого земляка з Олександрійщини, Головного отамана Холодноярської республіки - Костя Пестушка (Степового-Блакитного).




Немає коментарів:

Дописати коментар

ДОПОМАГАЄМО БЕЗПРИТУЛЬНИМ ТВАРИНАМ

🆘«Допоможи безпритульним тваринам!» 🦮- саме з такою назвою організували акцію для допомоги  друзям нашим меншим працівники та здобувачі ос...