03 квітня 2023

🔵МІСТА УКРАЇНИ - НЕЗЛАМНІ ФОРТЕЦІ 🟡

🟢У першу річницю початку визволення українських земель від рашистських загарбників здобувачі освіти Олександрійського Педколеджу під час проведення тематичних заходів відзначили зусилля усіх, хто захищав і захищає державу з перших годин 24 лютого🇺🇦.
    🗓З 24 березня по 3 квітня в навчальному закладі були проведені виховні години на теми: «Форпости незламного духу», «Міста України - незламні фортеці», «Міста-Герої України» та інші, у бібліотеці створена фотопанорама "Героїзм українських міст". 3 квітня у фоє коледжу було організовано флешмоб «Моє місто – Герой!», під час якого здобувачі освіти кожної навчальної групи підготували інформацію про обране місто, коли воно було окуповане, звільнене чи й досі знаходиться під окупацією, показали фото До та Після приходу загарбників. 
    🟡Кожне українське місто, селище, село продемонструвало світові приклад мужності, стійкості, сміливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає 🇺🇦.
Віримо, що всі міста України стануть вільними. Все є і буде Україна!!!!💙💛

#МістаГероїв

Немає коментарів:

Дописати коментар

ДОПОМАГАЄМО БЕЗПРИТУЛЬНИМ ТВАРИНАМ

🆘«Допоможи безпритульним тваринам!» 🦮- саме з такою назвою організували акцію для допомоги  друзям нашим меншим працівники та здобувачі ос...