09 травня 2023

«Не згасне памʼяті вогонь…»

8 травня, з метою вшанування пам’яті всіх жертв Другої світової війни 1939–1945 років, відзначається День пам’яті та примирення. Запроваджуючи цю пам’ятну дату, Україна прагнула доєднатися до європейської традиції відзначення перемоги у Другій світовій війні, вшанування всіх борців із нацизмом та жертв війни. Здобувачі освіти 33 навчальної групи спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» Олександрійського педагогічного коледжу (керівник групи Ткаченко С. В.) запросили бажаючих на відкриту виховну годину, присвячену цій памʼятній даті «Не згасне памʼяті вогонь…». Студенти наголосили, що надзвичайно важливо згадувати, вшановувати та цінувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його. Ціна цього внеску – надзвичайні втрати впродовж 1939–1945 років серед українців та інших народів, які жили на території України. Тоді загинуло понад вісім мільйонів осіб.
Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. 
Наша боротьба триває щоденно від 2014 року і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. 
Слава Україні – Героям Слава!

Департамент освіти і науки Кіровоградської ОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар

ПРОФЕСІЙНО ЗОРІЄНТОВУЄМО МОЛОДЬ

💼Вибір місця свого працевлаштування після отримання диплому є важливим кроком у доросле життя, від якого значною мірою залежить майбутнє лю...