29 вересня 2023

Світова педагогічна спільнота відзначає 105-у річницю від дня народження Василя Олександровича Сухомлинського

28 вересня 2023 року світова педагогічна спільнота відзначає 105-у річницю від дня народження кандидата педагогічних наук, директора Павлиської середньої школи Василя Олександровича Сухомлинського. 
В Олександрійському педагогічному фаховому коледжі, що має ім’я видатного земляка, пройшли ряд заходів на вшанування його пам’яті: радіолінійка «Альма-матер Великого Митця», тренінг для студентів випускних груп «В. Сухомлинський і сучасність», екскурсії груп нового набору до музею В.О. Сухомлинського, тематичні виховні години та ін.
         Особливою подією цього вересневого дня стала фольк-толока «Свято хліба».  На захід завітали поважні гості з Кіровоградської області та м. Олександрії. У вітальному слові директор коледжу Анатолій Литвин зазначив, що досвід В.О. Сухомлинського вивчають і впроваджують у всьому світові, а Свято хліба  було однією з добрих традицій у Школі  під Голубим Небом, яку він очолював. До присутніх працівників педагогічного коледжу, студентів, їхніх батьків та запрошених ветеранів праці зі словами привітань звернулися заступник голови обласної ради Юрій Семенюк і директор департаменту освіту та науки Кіровоградської ОДА Ельза Лещенко. Усі, хто мав слово, дякували Силам оборони України за можливість працювати й бути учасниками подібних заходів.
Кожна навчальна група педагогічного коледжу підготувала й презентувала композицію з хлібних виробів та осінніх дарів природи.  Свято завершилося частуванням і принесло його господарям та гостям  приємні незабутні враження!
Педагогічний коледж дякує за допомогу в організації й проведенні свята ПК «Олександрійський міський театр» та зразковому хореографічному колективу «Усмішка» (керівник Вікторія Черкаська).

Департамент освіти і науки Кіровоградської ОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар

УКРАЇНСЬКА ЖІНКО - МАМО, НЕСКОРЕНА, ВІЧНА❣️

У 2024 році День матері в Україні припадає на 12 травня. Здобувачі освіти 23 групи спеціальності 017  Фізична культура і спорт Олександрійсь...