23 жовтня 2023

Екскурсія до "Школи Радості"

 🗓 20 жовтня студенти випускних груп Олександрійського педколеджу вже традиційно відвідали КО «Педагоічно-меморіальнмй музей В.О.Сухомлинського». Василь Олександрович –  кандидат педагогічних наук, дитячий письменник, автор багатьох педагогічних праць, був директором Павлиської середньої школи. 

💡Цікавою та змістовною була екскурсія.

У педагогічній частині музею  студенти ознайомилися з біографією Василя Сухомлинського, з його творчою спадщиною в Україні та світі. Яскраве та незабутнє враження справила квартира педагога, кабінет видатного вчителя, у якому він писав наукові праці, статті, книги, ділився з колегами власними поглядами на  навчання й виховання дітей.📜

Викладачі й студенти коледжу також поклали квіти до пам’ятника  Василя Олександровича на його могилі, вшанували пам’ять директора Школи.

Екскурсія завершилася, але залишиться у студентських серцях. Майбутні працівники освіти пронесуть  ідеї Василя Олександровича Сухомлинського крізь свою майбутню педагогічну діяльність. 

Студенти та викладачі Олександрійського педагогічного фахового коледжу висловлюють щиру вдячність працівникам   КО «Педагогічно-меморіальний музей В.О. Сухомлинського» за екскурсію наповнену позитивними  емоціями та враженнями.



Немає коментарів:

Дописати коментар

ВЧИМОСЬ ЯК ДОПОМОГТИ СОБІ ТА ІНШИМ ПОДОЛАТИ СТРЕС

📆2 травня в Олександрійському педагогічному коледжі в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?".  Соціальн...