15 листопада 2023

#Пишаємося_нашими_студентами

 12 листопада 2023 року у приміщенні ДЮСШ №2 відбувся чемпіонат м.Олександрія із класичного жиму лежачи та чемпіонат України зі стронгмену у вправах армліфтингу, який проведено ГО "Сильна Олександрійщина".

Здобувачі освіти Олександрійського педколеджу спеціальності 017 Фізична культура і спорт взяли участь та перемогли: Євген Добродняк - 1 місце та Артем Кравченко - два 3 місця.

13 листопада до Міжнародного дня студентів за ініціативи студентської ради Олександрійського політехнічного коледжу в приміщенні гуртожитку медичного коледжу зустрілися команди чотирьох фахових коледжів м. Олександрії у змаганнях з шахів та шашок.

Вітаємо студентів Олександрійського педагогічного фахового коледжу імені В. О. Сухомлинського за зайняте I командне місце у змаганнях з шашок (Каменєв Сергій, 23 група, та Соляник Андрій, 23 група) та II командне місце у змаганнях з шахів (Малінін Нікіта, 111 група, та Гаврилюк Іван, 23 група)!

Вітаємо і бажаємо подальших успіхів 💪🇺🇦



Немає коментарів:

Дописати коментар

ВЧИМОСЬ ЯК ДОПОМОГТИ СОБІ ТА ІНШИМ ПОДОЛАТИ СТРЕС

📆2 травня в Олександрійському педагогічному коледжі в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?".  Соціальн...