27 листопада 2023

Онлайн-нарада методичного об’єднання заступників директора з виховної роботи фахових педагогічних коледжів Південного регіону України

22-го листопада відбулася онлайн-нарада методичного об’єднання заступників директора з виховної роботи фахових педагогічних коледжів Південного регіону України. Цього року активну участь в організації та проведенні цього заходу взяв Дніпровський фаховий педагогічний коледж комунального закладу вищої освіти «Дніпровська академія неперервної освіти»Дніпровської обласної ради.
З вітальним словом до учасників наради звернулася голова методичного об’єднання Ципуринда Яніна, заступник директора з виховної роботи Олександрійського педколеджу, проаналізувала роботу засідання за минулий рік. Волошка Євгенія, заступник директора з гуманітарної освіти і виховання Дніпровського педколеджу, презентувала свій досвід роботи в організації дистанційної роботи кураторів груп, Шинкаренко Наталія, практичний психолог, акцентувала увагу на реалізації курсу «Любов. Повага. Статеві відносини», Коваль Ольга, куратор групи, поділилася власним досвідом в організації національно-патріотичного виховання у роботі зі здобувачами освіти.
Учасники семінару ділилися шляхами реалізаціїї даних питань у своїх закладах освіти, цікавилися досвідом один одного. Дякуємо Дніпровському педколеджу за гостинність, доповідачам за змістовні та цікаві презентації своїх надбань, дякуємо всім учасникам за співпрацю!



Немає коментарів:

Дописати коментар

ВЧИМОСЬ ЯК ДОПОМОГТИ СОБІ ТА ІНШИМ ПОДОЛАТИ СТРЕС

📆2 травня в Олександрійському педагогічному коледжі в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?".  Соціальн...