26 лютого 2024

ДВА РОКИ НЕЗЛАМНОСТІ. ПЕРЕМОЖНІ БИТВИ УКРАЇНИ

 Напередодні 2-ї річниці початку повномасштабного вторгнення рф на територію нашої держави здобувачі освіти 21 групи спеціальності 013 Початкова освіта (керівник групи Новікова Оксана) провели годину мужності. Вона мала форму усного журналу й розповідала про переможні битви України в російсько-українській війні. Присутні викладачі й студенти мали можливість згадати, якою була битва за Київ, почути цікаві подробиці про звільнення Харківщини, дізнатися, як саме Сили оборони України повернули під свій контроль острів Зміїний, ще раз пережити емоції від звільнення Херсона.

Особливою на заході була тема вдячності захисникам і захисницям України та мотив пам’яті про тих, хто віддав своє життя за свободу й незалежність Батьківщини. А ще була непохитна віра в якнайшвидшу Перемогу й весну, яка неодмінно незабаром прийде на українську землю й в душу кожного з нас! Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 👩‍🏫👨‍🏫

🗓27 квітня Олександрійський педколедж гостинно відкрив двері 🚪 майбутнім абітурієнтам та їх батькам. ✨ В актовій залі привітали гостей і р...