07 лютого 2024

Взаємовідносини з іншими, як вислухати й підтримати людину у стані стресу

 В умовах воєнного стану дуже важливо вміти бути уважним до оточуючих, підтримувати у важку хвилину, допомагати вийти зі стресової ситуації.

6 лютого в Олександрійському педколеджі для здобувачів освіти 31 групи спеціальності 013 Початкова освіта соціальним педагогом був проведений етичний тренінг на тему: «Взаємовідносини з іншими, як вислухати й підтримати людину у стані стресу». Разом зі студентами порушувалися питання толерантності та вміння спілкуватися з іншими, сформовано корисні поради толерантного спілкування з оточуючими, визначено основні причини стресу, його наслідки та методи боротьби з ним, розкрито шляхи допомоги людині у стані стресу. На жаль, в умовах війни, тривожний стан супроводжує людей кожен день. Ми не повинні боятися допомогти, вислухати, порадити. Не залишаймося осторонь, якщо людині потрібна допомога, не будьмо байдужими, разом ми сила!

Немає коментарів:

Дописати коментар

ВЧИМОСЬ ЯК ДОПОМОГТИ СОБІ ТА ІНШИМ ПОДОЛАТИ СТРЕС

📆2 травня в Олександрійському педагогічному коледжі в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?".  Соціальн...