24 квітня 2024

Виконання Плану заходів Місячника захисних споруд цивільного захисту

    Зважаючи на реалії сьогодення, збереження здоров'я та життя здобувачів освіти та працівників  є основним пріоритетом в роботі будь-якого закладу освіти.

    Спільними зусиллями працівників Олександрійського педколеджу маємо укриття, яке відповідає вимогам Порядку створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту та ведення його обліку, затвердженого Постановою КМ України від 10.03.2017 року. Продумана система оповіщення вчасно інформує про необхідність перейти до нього, відповідно до розроблених Алгоритмів дій. 

    З метою виконання Плану заходів Місячника захисних споруд цивільного захисту в Олександрійському педагогічному фаховому ім.В.О.Сухомлинського було проведено обстеження стану захисної споруди цивільного захисту (найпростішого укриття).

    Результати перевірки:

- таблички про місце розташування та напрямки руху до сховища поновлені;

- підходи до виходів та самі виходи доступні, не захаращені;

- засоби пожежогасіння, шанцевий інструмент у робочому стані;

- сховище забезпечене ліхтариками, генератором, що утримуються в стані готовності до експлуатації;

- сховище обладнане Wi-Fi роутером для забезпечення інтернетом. 

    Колектив працівників коледжу робить все для забезпечення відповідних умов щодо збереження життя та здоров'я здобувачів освіти й працівників коледжу.

Віримо в ПЕРЕМОГУ!



Немає коментарів:

Дописати коментар

ДОПОМАГАЄМО БЕЗПРИТУЛЬНИМ ТВАРИНАМ

🆘«Допоможи безпритульним тваринам!» 🦮- саме з такою назвою організували акцію для допомоги  друзям нашим меншим працівники та здобувачі ос...