05 грудня 2022

"Дорослі розмови про СНІД"

🔴"Дорослі розмови про СНІД" - таку назву обрали для свого заходу здобувачі освіти 42 групи спеціальності 013 Початкова освіта Олександрійського педагогічного коледжу (керівник групи Кучеренко В. О.). 
Кожного року 1 грудня з метою підвищення обізнаності про епідемію, викликаної поширенням ВІЛ-інфекції відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Це велика нагода для підняття поінформованості молоді, широких верств населення про проблеми ВІЛ/СНІДу. 
✅Підібраний студентами змістовний текстовий та відеоматеріал коректно розкрив інформацію щодо основних шляхів зараження ВІЛ-інфекцією, ознак СНІДу, процесу його лікування, міфи про ВІЛ, як не варто говорити з людиною,яка має ВІЛ/СНІД, тощо. Нажаль, вакцини від цього захворювання ще не винайшли, але кожен з нас повинен дотримуватись здорового способу життя, знати заходи профілактики ВІЛ/СНІДу. Пам'ятаємо, за нами майбутнє!

Немає коментарів:

Дописати коментар

ДОПОМАГАЄМО БЕЗПРИТУЛЬНИМ ТВАРИНАМ

🆘«Допоможи безпритульним тваринам!» 🦮- саме з такою назвою організували акцію для допомоги  друзям нашим меншим працівники та здобувачі ос...