05 грудня 2022

Ті, що надихають

📍3 грудня разом зі світовою спільнотою відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності, свободи. Саме до цього дня керівники навчальних груп Олександрійського педагогічного коледжу провели виховні заходи у навчальних групах на теми: "Зрозумій іншого", "Безбар'єрне спілкування",  "Толерантне ставлення до людей з обмеженими можливостями" тощо. 
🔺Викладач психолого-педагогічних дисциплін Нікітіна М. М. запросила бажаючих на відкрите заняття-дискусію "Ті, що надихають", на якому здобувачі освіти усвідомили життєві проблеми людей з інвалідністю, вчилися використовувати безбар'єрну мову,  яка не має слів чи фраз, що демонструють упереджене ставлення чи дискримінацію  до певних людей чи груп, розглянули презентацію про життя відомих людей з інвалідністю, які надихають кожного не зупинятися, вірити в свої сили та можливості, долати вершини.
 🟢Давайте не  створювати "бар'єри" собі та оточуючим, будьмо толерантними один до одного.
Департамент освіти і науки Кіровоградської ОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар

ДОПОМАГАЄМО БЕЗПРИТУЛЬНИМ ТВАРИНАМ

🆘«Допоможи безпритульним тваринам!» 🦮- саме з такою назвою організували акцію для допомоги  друзям нашим меншим працівники та здобувачі ос...