05 грудня 2022

Літературна вітальна «Він мудрий словом, розумом, життям..»

Сьогодні, 3 грудня 2022 року, усе прогресивне людство святкує 300-річчя від дня народження українського просвітителя-гуманіста, філософа-містика, богослова, поета, музиканта і педагога Григорія Савича Сковороди (1722-1794). 
Напередодні, 2 грудня 2022 року, викладач гуманітарних дисциплін Олександрійського педагогічного фахового коледжу імені В.О. Сухомлинського Оксана Новікова разом зі студентами 11 групи відділення спеціальності 013 Початкова освіта запросила викладачів і здобувачів освіти до літературної вітальні «Він мудрий словом, розумом, життям..», яка була присвячена вшануванню пам’яті Г.Сковороди. 
Під час заходу присутні почули цікаві факти з життя і творчості відомого українського філософа, його афоризми, байки, вірші, музику. 
Усі, хто «відвідав» літературну вітальню, переконалися, що спадщина Григорія Савича Сковороди належить до визначних надбань вітчизняної культури, а його ім'я зайняло помітне місце в ряду видатних діячів минулого, які збагатили філософську думку та художню літературу України і світу.

Департамент освіти і науки Кіровоградської ОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар

ДОПОМАГАЄМО БЕЗПРИТУЛЬНИМ ТВАРИНАМ

🆘«Допоможи безпритульним тваринам!» 🦮- саме з такою назвою організували акцію для допомоги  друзям нашим меншим працівники та здобувачі ос...