28 квітня 2023

ВІДЗНАЧАЄМО 37-У РІЧНИЦЮ ТРАГЕДІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

  Щороку,   26 квітня, в Олександрійському педагогічному коледжі  здобувачі освіти та працівники вшановують пам’ять жертв аварії на ЧАЕС .

    У навчальному  закладі було заплановано і  проведено різноманітні заходи, присвячені пам'яті загиблим під час цієї трагедії: віртуальна подорож сторінками історії «Непоправні наслідки Чорнобильської трагедії», відеожурнал «Сторінками Чорнобиля», екологічна година  «Гірчить Чорнобиль крізь роки»,  усний журнал «Трагедія, яка не повинна  повторитися», година-реквієм «Ми пам'ятаємо», інформаційна година «Чорнобильська катастрофа», перегляд документального відеожурналу «Чорнобиль - факти, документи, сьогодення», віртуальна екскурсія до Національного музею «Чорнобиль», історичний репортаж «Чорнобиль - наша біль. Пам’ятаємо», книжкова виставка «Атомне століття раною горить», радіолінійка «Чорнобиль - довгий слід трагедії».

    Проведення цих і багатьох інших заходів формує почуття глибокої поваги  до людей, які ціною власного життя та здоров’я захищали Україну від наслідків аварії на ЧАЕС.

    Багато з них віддали своє життя, захищаючи нас від "злого атома", багато померли від значної дози опромінення. Пам’ятаємо всіх людей,  не забуваймо, адже вони – це наша історія, наші Герої!!!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар

ДОПОМАГАЄМО БЕЗПРИТУЛЬНИМ ТВАРИНАМ

🆘«Допоможи безпритульним тваринам!» 🦮- саме з такою назвою організували акцію для допомоги  друзям нашим меншим працівники та здобувачі ос...