27 квітня 2023

«Моє серце – сталь, моя кров – Азов»

    Саме зараз через кров і біль українського народу твориться справжня історія нації і пишеться нова.  
    Сьогодні, 26 квітня, здобувачі освіти Олександрійського Педколеджу відвідали фотовиставку «Моє серце – сталь, моя кров – Азов» в Олександрійському міському музейному центрі імені А.Ф.Худякової. Здобувачі освіти вдумливо, зі скорботою вдивлялися у фото полеглих захисників Маріуполя. Ці світлини нагадають, якою ціною ми виборюємо нашу незалежність. Завідувачка відділу історії Шевченко Людмила розповіла присутнім про нелегкі долі Героїв, хронологію оборони Маріуполя, подвиги наших Захисників, зокрема і про олександрійця Євгена Смолякова, позивний "Ойген", який загинув 8 травня на території Азовсталі. Студенти вшанували пам'ять всіх полеглих Героїв. 
    З важкими думками ми йшли із виставки, але точно впевнені, що для українців, на відміну від ворога, в пошані є і будуть всі учасники війни! Ми ніколи не забудемо наших легендарних Захисників, завдяки яким можемо жити, творити, кохати, мріяти. Дякуємо вам, наші Герої!!!
Все є і буде Україна!!! 💙💛

Департамент освіти і науки Кіровоградської ОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар

ДОПОМАГАЄМО БЕЗПРИТУЛЬНИМ ТВАРИНАМ

🆘«Допоможи безпритульним тваринам!» 🦮- саме з такою назвою організували акцію для допомоги  друзям нашим меншим працівники та здобувачі ос...